Steun Stichting Brouwboerderij

Stichting de Brouwboerderij is een onafhankelijke stichting, die niet gesubsidieerd wordt door de overheid. Stichting de Brouwboerderij draait geheel op donateurs en vrijwilligers. Uw financiële steun is daarom bijzonder welkom op Ibannummer NL71 RABO 01684.56.931 t.n.v Stichting Brouwboerderij.

 

Naast donateurs zijn ook vrijwilligers welkom. Omdat we maar een kleine organisatie zijn, kunnen we rekening houden met de verschillende voorkeuren van onze vrijwilligers. Iedereen kan zelf aangeven op welk gebied hij of zij ingezet wil worden. Ook kun je zelf aangeven hoeveel tijd je hieraan wilt/kunt besteden. Hieronder enkele voorbeelden van werkzaamheden die je als vrijwilliger op je kunt nemen:

 

Archief onderzoek

Ben je iemand die graag op internet surft of zich kan verdiepen in een dossier. Dan kun je helpen zoeken naar oude brouwrecepten.

 

Werven van (particuliere) donateurs
Je kunt donateurs werven. In je vriendenkring, familie op de sportclub, maar ook tijdens markten, feesten of noem maar op.

 

Promotie-activiteiten organiseren
Je kunt op een markt of braderie brouwdemonstraties geven, maar je kunt ook zelf regelen dat je op een markt mag staan.

 

Lezingen of presentaties geven
Wanneer je het leuk vindt om te presenteren, kun je anderen bijvoorbeeld vertellen over de vele wetenswaardigheden over bier.

 

Dit zijn maar enkele voorbeelden

 

Heb je zelf ideeën, of kun je ons helpen vanuit je eigen vakgebied of interesses, dan horen wij dat graag. Want misschien ben jij wel degene die een prachtige presentatie kan maken of een geweldige tekst voor een folder, dagblad of website kan schrijven.

 

Heeft u interesse in een vrijwilligersfunctie neem dan contact met ons op.

 

 

Wilt u, als donateur of vrijwilliger, graag op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten, vul dan uw gegevens in op ons contactformulier.