Gastenboek Stichting Brouwboerderij

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.179.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
m@ m@ schreef op 26-09-2016 om 09:45:
binnen de muren van de Schepenbank in Oirsbeek wordt wel eens iets georganiseerd. Nu stond op 23 september 2016 een bierproeverij op het programma. Uiteindelijk uitgekomen bij de Brouwboerderij waarna Fred deze proeverij voor zijn rekening nam. Met een 16-tal bierproevers naar het verhaal van Fred geluisterd en uiteraard geproefd. Aparte biertjes met aparte smaken. Interessant en leuk verhaal, verscheidenheid aan bier, genoeg om te proeven. Zeer geslaagde avond!. Prina geregeld!. m@

 

Rick Rademakers schreef op 24-01-2016 15:05

Gister een bierproeverij gehad bij vrienden thuis. Het was een leuke en leerzame avond. De biertjes smaakten allemaal zeer goed. Alles was perfect geregeld. Dus Fred, nogmaals bedankt!!

 

Miranda schreef op 06-10-2015 10:02

Zondag 4 oktober een bierproeverij met vrienden groep bij ons thuis gehad. Dacht dat het vooral leuk zou zijn voor de mannen. Zelf drink ik nooit bier. Maar wat was het leuk en leerzaam. Dus ook een aanrader voor niet bierdrinkers. Fred Pennen bedankt voor de leuke en leerzame proeverij. Jij weet waar je over praat en het is duidelijk jou passie.

 

Roger Collaris schreef op 01-10-2015 06:57

19-09-2015 Een leerzame en prettige bierproeverij. Het was echt genieten. Wij als vriendengroep hebben zeker al 25 verschillende bierbrouwerijen bezocht en van rondleidingen genoten, maar de bierproeverij op eigen locatie door stichting Brouwboerderij staat zeker in mijn top 3 van beste bierproeverijen. Chapeau !!!!

 

Jos Loop schreef op 29-09-2015 16:56

Ook zeer genoten en na ongeveer 30 brouwerijen bezocht te hebben toch nog iets nieuws geleerd. En dat is dat je bier van 5% alc.het beste  op 5 graden kunt drinken, en bier van 10% alc. op ongeveer 10graden. Zeer boeiend verhaal en llekkere biertjes genuttigd. 

Groeten Jos van de Hommelheide.

 

Ger Seetsen schreef op 28-09-2015 19:38

Zaterdagmiddag 19 september bierproeverij gehad op locatie Parc Hommelheide te Susteren. Zeer geslaagde proeverij met heel veel informatie over bierhistorie en biersmaken. Afgelopen jaren heel wat brouwerijen bezocht van groot tot klein, altijd zeer gezellig maar qua info zeker niet zo uitgebreid als bij de bierproeverij! Vonden het absoluut de moeite waard, goed voorbereidt en een zeer enthousiaste verteller!

 

Jeroen schreef op 02-06-2015 20:27

Afgelopen zaterdag werd ik door mijn vrienden verrast met een Bierproeverij als onderdeel van mijn vrijgezellenfeest. Als bierenthousiasteling dacht ik het een en ander te weten over bier. Maar de proeverij heeft mij nog veel geleerd over het brouwproces en alle smaak verschillen van bier. De gekozen bieren waren apart, uiteenlopend en lekker. De kennis van Fred Penners was zeer uitgebreid. Absoluut een aanrader om een keer een Bierproeverij te laten verzorgen door de stichting en je kennis en smaken uit te breiden!

 

Jan Hermans schreef op 03-11-2014 21:12

Bier nooit geweten dat het zo’n breed palet aan smaken had maar dankzij julle bierproeverij ben ik toch om

een heel lekkere leerzame  2 uurtjes gehad op zondag 2 november

 

Bedankt

 

Christien Voorter schreef op 26-04-2014 14:56

Tijdens ons familieweekend had ik Fred gevraagd een bierproeverij te organiseren. Dat het zo geweldig zou zijn, had ik, een fervente rode wijndrinker, niet verwacht. We gingen door tot in de kleine uurtjes, superbedankt Fred. Lachen

 

Jonne schreef op 08-04-2014 11:07

Zelfs ik (normaal gesproken geen bierdrinkerStoer) heb genoten van de lekkere biertjes die Fred voor ons zorgvuldig had uitgezocht. Het was een super avond tijdens ons geweldig familieweekend! Een echte aanrader dus!

 

Wil schreef op 07-04-2014 21:11

Tijdens ons familieweekend werden we aangenaam verrast door een bierproefavond. Supergezellig, smaakvolle soorten geproefd en veel meer opgestoken dan ik verwacht had. Kortom: leuk, lekker en leerzaam! Beslist een aanrader.

 

Kim schreef op 22-03-2014 09:00

Dit jaar wilden wij graag een keer een origineel verjaardagscadeau voor mijn pa.

Nou, dat is helemaal goedgekomen! Samen met enkele vrienden hebben wij een ontzettend gezellige avond gehad.

Fred heeft ons meegenomen in zijn passie en kennis over bier, de historie hiervan en al het andere wat er over bier

te weten valt. Zijn enthousiasme en manier van vertellen, in combinatie met de verschillende bieren die we hebben mogen proeven, maakten dit tot een zeer geslaagde avond. Een absolute aanrader voor iedereen die een goed glas bier kan waarderen!!

 

Bianca Bollen schreef op 06-07-2013 13:40

Vaderdag stond weer voor de deur en ook binnen verpleeghuis Bergweide te Heerlen wilden wij dit met alle vaders in huis vieren.

Na even zoeken ben ik via internet terecht gekomen bij de site van de stichting Brouwboerderij.

Een heuse Bierproeverij leek ons een mooie invulling voor deze avond. Fred zou de proeverij verzorgen en wij zorgden voor een passend buffet.

Inmiddel heeft deze avond uiteraard al plaats gevonden en hebben wij positieve reactie`s gekregen van onze bewoners en familie. Het was een sfeervolle avond waaraan Fred een mooie invulling heeft gegeven met het proeven van een aantal bieren en de bijbehorende geschiedenis.

Tussen het proeven door een onderbreking om te gnieten van het buffet waarna men met smaak verder ging met de proeverij.

Fred, bedankt voor je bijdrage aan deze sfeervolle avond!

 

Arthur schreef op 29-05-2013 09:43

Fred heeft voor ons (10 mannen) een bierproeverij verzorgd op locatie.
Fred weet veel en kan mooi vertellen over de bieren. Ook zaken die wij geoefende bierdrinkers nog niet wisten. Niet onbelangrijk; de bieren smaakten ons ook zeer goed! Een aanrader dus!

Groet,

Arthur

 

Stijn Verdonschot schreef op 29-04-2013 20:15

Beste Fred,

jouw uitleg met proeverij van afgelopen weekend (27-4) was een eye-opener voor degene die zich willen verdiepen in de oorsprong en herkomst van dit magische produkt. Leuk gebracht en met zeer origenele bieren. Een aanrader!

Mvgr. Stijn Verdonschot

 

Jeroen F. schreef op 29-04-2013 15:20

Fred, bedankt voor je leerzame en maar vooral ook gezellige bier proefavond.

Je hebt ons een breed inzicht gegeven op het bierproces en de varianten hierop (in tegenstelling sommige andre-n biersommeliers). 

Nogmaals bedankt voor de prettige nasmaak!

 

Dominic schreef op 25-04-2013 06:42

Naast het uitvoeren van zijn ambt bij zijn werkgever in het noorden van onze prachtige provincie, is Fred in zijn vrije tijd een zeer gedreven en creatief iemand. Dat bewees tijdens het uitoefenen van een van zijn passies te weten: Biersommelier. Fred zijn bierkennis, bierkeuze en zijn wijze van voordracht, maaktten onze bierproefavond tot een succes! Voor herhaling vatbaar….!

 

Rik schreef op 23-04-2013 07:32

Fred is een adequate kerel met ontzettend veel kennis, die hij op een plezierige wijze kan overbrengen. Zijn beurkieze ging verder dan ‘het gebruikelijke’, hetgeen prijzenswaardig is. 

 

Michel Waterval schreef op 22-04-2013 20:06

Zeer geslaagde bierproeverij gehad onder de deskundige leiding van Fred Penners…Fred combineert mooie verhalen over het brouwproces, de smaak en de historie van prachtige biersoorten met aanstekelijke humor! Ik dacht echt dat ik iets over bier en verschillende biersoorten wist, maar Fred heeft mij laten inzien dat er nog een hele wereld te ontdekken valt. Voor herhaling vatbaar! Groetjes Michel,

 

Fred schreef op 19-04-2013 10:22

Het gastenboek op de nieuwe website is vanaf nu aktief.